FAQ

WAT VOOR SOORT WAS WORDT ER GEBRUIKT BIJ DE KAARSEN?

Wij werken met 100% Vegan kokos was gemaakt van pure kokosolie en koolzaadolie. Vrij van paraffine, soja, palmolie, bijenwas en synthetische toevoegingen. Kokos was brandt langzaam en verspreidt geur enorm goed. Je hebt dus langer plezier van de heerlijke geur verspreiding en doordat de kaars langzaam brandt blijft deze mooi egaal. 

HOE KAN IK EEN PRODUCT PERSONALISEREN?

Al onze producten zijn te personaliseren door middel van een persoonlijke tekst op het label. Op alle productpagina’s vind je de mogelijkheid om jouw gewenste tekst (maximaal 30 karakters) te schrijven in een aangegeven vak. 

HOE WORDT MIJN TEKST WEERGEGEVEN OP HET LABEL?

De gewenste tekst die jij hebt ingevuld op de productpagina, wordt naar ons inzicht geplaatst op het label. Wij kijken hoe jouw tekst het beste tot zijn recht komt en of deze op 1 of meerdere regels geplaatst dient te worden. Op de webshop vind je diverse sfeerbeelden waarop voorbeelden van gepersonaliseerde labels te zien zijn. Hiermee kun je een indruk krijgen van het eindresultaat van jouw label.  

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten binnen NL bedragen €3,75 per pakket. Bij bestellingen vanaf €40 zijn de verzendkosten gratis. 

KAN IK MIJN GEPERSONALISEERDE PRODUCT RETOURNEREN?

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. De producten worden met de hand gemaakt voor iedere bestelling en zijn door het personaliseren uniek. Mocht er in het productieproces een fout zijn ontstaan, dan zullen wij dit uiteraard altijd samen oplossen. 

HOE WEET IK WELKE GEUR BIJ MIJ PAST?

Al onze producten zijn in 6 fijne geuren verkrijgbaar. Wij hebben ons best gedaan om een verscheidenheid aan geuren aan te bieden. Via de pagina ‘Shop op geur’ kun je een overzicht van de 9 geuren vinden. Iedere geur heeft een unieke omschrijving en afbeelding, waarmee de geur zo goed als kan wordt omschreven. Mocht je twijfelen over welke geur het beste bij jou past, neem dan gerust contact met ons op via hello@scentwithlove.nl en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste geur!

STAAT JOUW VRAAG HIER NIET TUSSEN? STUUR ONS DAN EEN BERICHTJE VIA ONS CONTACTFORMULIER,

DAN HELPEN WE JE ZO SPOEDIG MOGELIJK!

Scent with love

HELP

NIEUWSBRIEF

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Scent with Love.