VERZENDING & RETOUR


Levering
Als je op werkdagen voor 15:00 besteld, wordt de bestelling de volgende dag verstuurd. Je pakketje  zal naar verwachting binnen 2-3 werkdagen bezorgd worden na het bestellen. Bestel je vrijdag na 15:00 of in het weekend, dan zal je bestelling hoogstwaarschijnlijk dinsdag of woensdag in huis zijn. 

 

*Houd er alsjeblieft rekening mee dat het nog steeds druk is bij DPD en dat het hierdoor soms iets langer kan duren voor je jouw pakketje ontvangt. Wij doen er in ieder geval alles aan om je pakket zo snel mogelijk aan te bieden, maar zijn daarna afhankelijk van DPD. Wij hopen op je begrip en adviseren je om cadeautjes op tijd te bestellen, reken hiervoor minimaal 3 werkdagen zodat je (vrij) zeker bent dat je het pakket op tijd ontvangt.


 
Verzend opties

Nederland


Standaard verzending (2-3 werkdagen na het bestellen) gaat via DPD, bij ons zijn de verzendkosten binnen Nederland standaard €3,75, vanaf €40,00 zijn de verzendkosten gratis. 


Europa


Wij leveren aan alle landen binnen Europa via DPD International, de levertijd is over het algemeen 2-3 werkdagen. De verzendkosten binnen Europa verschillen per land maar zijn vanaf €9 per pakket. Alle douanekosten die extra gefactureerd kunnen worden, worden niet vergoedt door Scent with Love.


 
Tracking Informatie

Na je bestelling houden we je op de hoogte van de levering van je pakket. Zodra wij je bestelling hebben aangemeld bij DPD, krijg je via een e-mail informatie over je Track & Trace code en hoe je de bestelling kunt volgen.
 
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via hello@scentwithlove.nl

Retourneren

Producten die gepersonaliseerd zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden. Houd hier alsjeblieft rekening mee bij het bestellen van gepersonaliseerde items. Mocht je niet tevreden zijn met je gepersonaliseerde item, dan horen wij dit natuurlijk wel heel graag. Neem contant met ons op via hello@scentwithlove.nl 

Bij niet-gepersonaliseerde producten, heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren, gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen. Neem contact met ons op via hello@scentwithlove.nl en wij nemen je retour binnen 24 uur in behandeling. Houd er alsjeblieft rekening mee dat de verzendkosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending voor eigen rekening zijn. De verzendkosten met track&trace bedragen zo’n €6,95 bij pakketverzending. Wij raden je aan de track&trace code goed te bewaren, Scent with love kan niet aansprakelijk worden gesteld bij kwijtgeraakte pakketten bij retourzendingen. 

Als je retourzending is verwerkt ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van de oorspronkelijke betalingsmethode.
 
Je kunt je pakket (na ons goedkeuren per email) retour sturen naar het volgende adres:

Scent with love Retour
Purmerenderweg 49
1461DD Zuidoostbeemster
Nederland

Scent with love

HELP

NIEUWSBRIEF

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Scent with Love.