ZAKELIJKE AANVRAGEN

VERKOOPPUNT WORDEN

RELATIE GESCHENKEN 

Wil jij verkooppunt van Scent with Love worden? Wat leuk! Wij horen graag van je. Als je onderstaand formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij jouw medewerkers of collega’s écht blij maken met een uniek cadeaupakket? Wij helpen je met het samenstellen van pakketten naar wens. Zo kun je denken aan een DIY geurkaarspakket of stel een kant en klare gift set samen. De labels op al onze producten zijn te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, of de namen van je collega’s. Wij helpen je graag bij het creëren van een ontwerp. Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIVATE LABEL

Jouw bedrijfsnaam of uitingen op onze kaarsen, diffusers of homesprays? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en kunnen je helpen met het ontwerpen van een private label. Creëer je eigen label, stel een unieke signature geur samen, kies je favoriete stijl, alles is mogelijk! Als je onderstaand formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Scent with love

HELP

NIEUWSBRIEF

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Scent with Love.