• Gratis verzending vanaf €50(NL) €100(EU)

  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Onze Handgemaakte producten

Bij Scent with Love geloven we in de betoverende kracht van handgemaakte kaarsen. Met trots presenteren we onze ambachtelijke collectie, waar elk stuk met liefde en zorg wordt gemaakt. Onze unieke kaarsen combineren hoogwaardige materialen, verfijnde geuren en elegant design en kristallen om een warme en sfeervolle omgeving te creëren. We je mee in de wereld van handgemaakte kaarsen bij Scent with Love en delen we de passie en toewijding achter elk product.

Het Belang van Handgemaakte Kaarsen
Bij Scent with Love geloven we dat handgemaakte kaarsen een speciale charme en kwaliteit bieden die massaproductie niet kan evenaren. Onze kaarsen worden met de hand gegoten in ons eigen Atelier en elk detail wordt met zorg geperfectioneerd. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen, zoals natuurlijke wax, om een langdurige en schone brandduur te garanderen. Door het ambachtelijke proces behouden onze kaarsen hun unieke karakter en geven ze met de kristallen een persoonlijk tintje aan elke ruimte.

Unieke Ontwerpen en Verfijnde Geuren
Bij Scent with Love streven we ernaar om kaarsen te creëren die niet alleen prachtig zijn om naar te kijken, maar ook een heerlijke geur verspreiden. Wij, Maxime & Kelly ontwerpen en produceren een breed scala aan kaarsen, allemaal met oog voor detail en veel liefde. Bovendien bieden we een scala aan verfijnde geuren, zorgvuldig samengesteld om verschillende stemmingen en gelegenheden aan te vullen, er is een geur voor iedereen om van te genieten.

Het Perfecte Persoonlijke Cadeau
Op zoek naar een speciaal cadeau? Onze handgemaakte kaarsen  zijn een uitstekende keuze. Een aantal bestsellers zijn te personaliseren om een echt uniek geschenk te creëren. Voeg een speciale boodschap toe, kies de favoriete geur van de ontvanger of pas het label aan om een persoonlijk cadeau te maken dat langdurige licht en warmte brengt.

Bij Scent with Love staan handgemaakte kristal kaarsen centraal in ons streven naar schoonheid, kwaliteit en een unieke ervaring. Wij leggen hun hart en ziel in elk product, om voor jullie prachtige unieke items te creëren.

Liefs,

Maxime & Kelly