This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

  • Gratis verzending vanaf €50(NL) €100(EU)

  • Betaal achteraf met Klarna

  • Gratis mini candle bij besteding vanaf €60

  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Veelgestelde vragen

Wat voor soort was wordt er gebruikt bij de kaarsen?

Wij werken met 100% Vegan kokos was gemaakt van pure kokosolie en raapzaadolie. Vrij van paraffine, soja, palmolie, bijenwas en synthetische toevoegingen. Kokos was brandt langzaam en verspreidt geur enorm goed. Je hebt dus langer plezier van de heerlijke geur verspreiding en doordat de kaars langzaam brandt blijft deze mooi egaal.

Hoe kan ik een product personaliseren?

Al onze producten zijn te personaliseren door middel van een persoonlijke tekst op het label. Op alle productpagina’s vind je de mogelijkheid om jouw persoonlijke boodschap te schrijven in een daarvoor aangegeven vak.

Hoe wordt mijn tekst weergegeven op het label?

De gewenste tekst die jij hebt ingevuld op de productpagina, wordt naar ons inzicht geplaatst op het label. Wij kijken hoe jouw tekst het beste tot zijn recht komt en of deze op 1 of meerdere regels geplaatst dient te worden. Op de webshop vind je diverse sfeerbeelden waarop voorbeelden van gepersonaliseerde labels te zien zijn. Hiermee kun je een indruk krijgen van het eindresultaat van jouw label. Heb je een specifieke wens voor het plaatsen van jouw tekst, neem dan contact met ons op via de chat of via hello@scentwithlove.nl

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen NL bedragen €3,75 per pakket. Bij bestellingen vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten voor BE bedragen €8,75, vanaf €100 zijn de verzendkosten binnen de EU gratis. Kan ik mijn gepersonaliseerde product retourneren?

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. De producten worden met de hand gemaakt voor iedere bestelling en zijn door het personaliseren uniek. Mocht er in het productieproces een fout zijn ontstaan, dan zullen wij dit uiteraard altijd samen oplossen. Neem in dat geval contact met ons op via hello@scentwithlove.nl

Hoe weet ik welke geur bij mij past?

Al onze producten zijn in 6 fijne geuren verkrijgbaar. Wij hebben ons best gedaan om voor iedereen een favoriete geur samen te stellen. Via de pagina ‘Geuren’ kun je een overzicht van de 6 geuren vinden. Iedere geur heeft een unieke omschrijving en afbeelding, waarmee de geur zo goed als kan wordt omschreven. Mocht je twijfelen over welke geur het beste bij jou past, neem dan gerust contact met ons op via de chat of via hello@scentwithlove.nl en wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste geur!