• Gratis verzending vanaf €50(NL) €100(EU)

  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Handgemaakt

met liefde

Een persoonlijk huwelijkscadeau dat echt uniek is | Scent with Love

Een persoonlijk huwelijkscadeau dat echt uniek is

Bruiloft cadeau

Het perfecte cadeau voor pasgetrouwden

De gepersonaliseerde kaarsen van Scent with Love zijn het perfecte huwelijkscadeau. Elke kaars is met de hand gegoten en gemaakt van natuurlijke, lokale ingrediënten. Met een persoonlijk label met de trouwdatum, Mr. & Mrs. en hun naam of een speciale notitie van het pasgetrouwde stel, zal deze kaars zeker een glimlach op het gezicht van het bruidspaar toveren. Bovendien is elke kaars klaar om cadeau te geven, in een mooie verpakking met strik.

 

Natuurlijke, lokale ingrediënten

Bij Scent with Love begrijpen we dat kwaliteit belangrijk is. Daarom gebruiken we alleen natuurlijke, lokale ingrediënten om onze gepersonaliseerde kaarsen te maken. Alle producten worden met de hand gemaakt in ons atelier. We werken met partners binnen Europa om ervoor te zorgen dat elke kaars wordt gemaakt met de beste ingrediënten, waardoor het het perfecte cadeau is voor een speciale gelegenheid.

 

Gift-ready verpakking

Als je een gepersonaliseerde kaars bestelt bij Scent with Love, kun je er zeker van zijn dat hij klaar is om cadeau te geven. Elke kaars wordt geleverd in een mooie verpakking met een strik, zodat je hem meteen cadeau kunt doen. Bovendien bieden we gratis verzending op alle bestellingen vanaf €50, dus je kunt er zeker van zijn dat je cadeau binnen de kortste keren aankomt.
Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland
  • Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
  • Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
  • Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland