• Gratis verzending vanaf €50(NL) €100(EU)

  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Handgemaakt

met liefde

Geurkaarsen met Kristallen

Wat zijn geurkaarsen?

Geurkaarsen zijn kaarsen die een speciaal gemaakt zijn om een aangename geur te verspreiden. Kwalitatief goede geurkaarsen geven geur af wanneer deze branden maar ook 'koud' wanneer deze dus niet aan zijn gestoken. Tijdens het produceren van geurkaarsen worden aromatische oliën aan de kaarsen wax toe gevoegd om deze hun geur te geven. Wanneer de kaars aan is gestoken verspreid de kaars door de warmte en het vloeibaar worden van de wax de geur. Geurkaarsen zijn er in allerlei soorten en maten, van kleine theelichtjes tot een grote geurkaarsen. Geurkaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende geuren, van zoet en bloemig tot warm en kruidig. Wij zien geurkaarsen dan ook als het perfecte huis parfum.

Ben je op zoek naar een nog sterkere geur verspreiding door je huis? Combineer een deurkaars dan met een roomspray of geurstokjes in dezelfde geur.

 

Wat zijn de beste geurkaarsen?

Er is niet één soort kaars het beste, dit is afhankelijk van wat je belangrijk vindt in een kaars. Gaat het je om de duurzaamheid? Zo zijn sommige kaarsen duurzamer geproduceerd dan anderen. Bijvoorbeeld in het gebruik van de wax, maar ook waar de grondstoffen vandaan komen. Daarnaast heb je het verschil tussen machinaal vervaardigde kaarsen en handgemaakte kaarsen. Machinale kaarsen worden, zoals de naam al doet vermoeden in grote fabrieken gemaakt en handgemaakte kaarsen worden door mensen met de hand gemaakt. Al met al is het moeilijk om te zeggen wat de beste geurkaarsen zijn omdat dit afhankelijk is van persoonlijke voorkeur. Maar wij hebben onze favoriete -duurzame en handgegoten- geurkaarsen voor je op een rijtje gezet.

Large Rose Quartz candle

Deze luxe grote kaars is verrijkt met het kristal van de liefde en heeft een heerlijk vrouwelijke bloemige geur. Om de geur door je gehele huis te verspreiden kun je deze combineren met de Rose Quartz Roomspray.

Gemini Zodiac candle

Deze Sterrenbeeld geurkaasen lijn is geïnspireerd op sterrenbeelden en is opgebouwd uit 12 kaarsen. In al deze kaarsen wordt een kristal wat aan een sterrenbeeld gekoppeld wat daar goed bij past. Perfect al cadeau voor jezelf of die lieve vriend of vriendin. 

Golden Triangle Giftset

De perfecte manier om door je gehele huis te voorzien van een aangename geur is door een deurkaars en roomspray elkaar te laten versterken. Zo kun je extra lang en door je gehele huis genieten van een heerlijk deurverspreiding.

  

Hoe gebruik je geurkaarsen met kristallen?

Geurkaarsen met kristallen gebruiken werkt iets anders dan geurkaarsen zonder kristallen. Verwijder de kristallen voorzichtig uit de wax voordat je de kaars aansteekt. Als je de kristallen hebt verwijdert kun je de kaars aansteken met een lucifer of aansteker. Om kaarsen goed te laten branden is het belangrijk dat je dezealtijd minimaal 2 uur laat branden, zodat de volledige bovenste laag vloeibar kan worden. Een brandende kaars moet je nooit onbeheerd achter te laten en deze altijd op een veilige plek zetten, welke tegen de warmte kan en niet in de buurt van brandbare materialen.  

 

Geurkaarsen met kristallen kopen?

Geurkaarsen kun je eenvoudig bestellen bij Scent with Love. Als je op zoek bent naar iets bijzonders of persoonlijk advies kun je ons via de chat of onze klantenservice hello@scentwithlove.nl bereiken, dan denken we graag met je mee! 

Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland
  • Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
  • Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
  • Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland