• Gratis verzending vanaf €50(NL) €100(EU)

  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Handgemaakt

met liefde

Ontdek de magie van rozenkwarts | Rozenkwarts kaars

Ontdek de magie van rozenkwarts

Ontdek de kwaliteiten van Rozenkwarts

Wat is Rozenkwarts?

Rozenkwarts is een ongelooflijk bijzonder en uniek kristal, met een prachtige roze tint die iedereen betovert. Rozenkwarts is door de eeuwen heen gebruikt voor zijn kalmerende en liefdevolle eigenschappen, en wordt verondersteld het hartchakra te openen en liefde en positiviteit in je leven te brengen.

 

Wat zijn de effecten van Rozenkwarts?

Van Rozenkwarts wordt gedacht dat het een gevoel van liefde en balans in je leven brengt. Van dit kristal wordt gezegd dat het je helpt om je te concentreren op zelfliefde, terwijl het ook je verbinding met anderen vergroot. Er wordt ook gezegd dat het je helpt om negatieve energie te filteren, terwijl het gevoelens van vreugde en geluk naar binnen brengt.

Rozenkwarts Kaarsen

Rozenkwarts kaarsen zijn een geweldige manier om de voordelen van dit kristal in je huis te halen. De kaarsen van Scent with Love zijn zijn verrijkt met de liefdevolle krachten van Rozenkwarts en vullen je huis met liefde en harmonie. Door een Rozenkwarts kaars aan te steken, kun je de voordelen van dit kristal ervaren en tegelijkertijd een vleugje schoonheid en elegantie aan je huis toevoegen.
Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland
  • Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
  • Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
  • Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland