• Gratis verzending vanaf €50(NL) €100(EU)

  • Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Handgemaakt

met liefde

Toon je liefde met Handgemaakte Geurkaarsen

Toon je liefde met Handgemaakte Geurkaarsen

Geef een uniek cadeau met echte kristallen

Met liefde gemaakt

Scent with Love handgemaakte geurkaarsen zijn de perfecte manier om je liefde te tonen. Iedere geurkaars is met liefde en passie gemaakt en zorgt voor een unieke en luxe geur die perfect is voor elke gelegenheid. Onze kaarsen zijn verrijkt met echte kristallen, waardoor ze een extra speciaal tintje krijgen.

 

Perfect Verjaardagscadeau

Scent with Love handgemaakte geurkaarsen zijn het perfecte verjaardagscadeau voor je geliefde. Of het nu voor je vriendin, moeder of beste vriend is, met deze kaarsen laat je zeker zien hoeveel je om hem of haar geeft. Onze kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en met verschillende kristallen, zodat je de perfecte kaars kunt vinden voor jouw speciale persoon.

 

Personaliseer je cadeau

De bestseller kaarsen van Scent with Love kunnen ook gepersonaliseerd worden met je eigen boodschap, waardoor ze een nog unieker en specialer cadeau worden. Onze kaarsen zijn perfect voor elke gelegenheid, en het toevoegen van je eigen boodschap voegt maakt he cadeau nog persoonlijker. Met de handgemaakte geurkaarsen van Scent with Love kun je je geliefde laten zien hoeveel je om hem of haar geeft.
Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland
  • Gratis verzending Vanaf €50 (NL) €100 (EU)
  • Veilig betalen Met Klarna, iDeal, Paypal, Sofort, creditcards en meer
  • Handgemaakt Met liefde in ons Atelier in Nederland